Historia Historia HistoriaTamperelaiset rockhemmot (tietenkin;) singahtelevat bändistä toiseen vuosien varrella, aivan kuten meidänkin kohdallamme on käynyt. Veikeätä on siitäkin huolimatta huomata se, että jonain päivänä huomaa soittavansa jälleen tuttujen naamojen kanssa, kuten ILLU + ALV tapauksessa.

Colme Cowboyta oli suurin ponnahduslauta yhteiselle taipaleelle. Make oli ensimmäinen CC rumpali, Letku tuli tuuraamaan CC:n basistia eräälle keikalle ja minäpoikahan se vaan lauleskelin ja kitaraa nypläilin Colmessa Cowboyssa peräti 9 vuotta. Jyrkänkosken Janne (lead kitara) oli kuvioissa mukana Hangover-nimisessä kokoonpanossa, jossa soittelin ameriikan rokkia 80-luvun lopussa.

Vuosien varrella saimme kokea hyvin monenlaisia musakuvioita. Featuring-Klubi eräässä Tamperelaisessa ravitsemusliikkeessä antoi selkeän läpileikkauksen kotimaisesta rockmaailmasta varsinkin minulle, koska toimin ko. klubin isäntänä. Ja samalla se tietenkin selkeytti tavoitteen, johon ILLU + ALV on hyvää vauhtia pääsemässä eli oma tuotanto niillä eväillä, joista jokainen pitää.

Joulukuussa 1999 kilautin jätkille, että metelöitäiskö vähän omaa juttua. Päätökset syntyivät heti ja ILLU + ALV was born.

Kuultuaan demoehdotuksiani, bändi aloitti treenaamisen keväällä 2000. Demo tehtiin, päätös levynteosta syntyi, keikat alkoivat, kivaa on...


KEEP ON ROCKING IN THE FREE WORLD!


(Ilari Tampereella 26.07.2001 AD)